Wat is er aan de hand met Stromae? Fan beweert totaal onherkenbare zanger tegen het lijf te lopen

© Facebook - Stromae USA fans

Het is intussen een jaar geleden dat Stromae alle concerten van zijn ‘Multitude’-tournee afblies omwille van gezondheidsredenen. Sindsdien was het, op enkele sporadische openbare vertoningen na, stil rond de zanger. Maar een fan zou de man, die er nu compleet anders uitziet, onlangs ontmoet hebben. De foto die fan op Facebook plaatste, doet echter bij velen de wenkbrauwen fronsen. “Grijze haren en enkele veranderingen in zijn gezicht, is dit Stromae dan wel?”, vragen enkele kritische fans zich af.

wvb

Op de foto die de fan de wereld instuurde, en in Brussel zou genomen zijn, valt meteen de grijze coupe van de zanger op. Sommigen zien er absoluut geen graten. “Hij is altijd zo vriendelijk en hij ziet er gewoon goed uit. Dat nieuwe haar staat je wel.” Anderen hebben toch enkele bedenkingen bij het ietwat opmerkelijke uiterlijk van de vermeende Stromae. “Ik herken hem niet meer, wat is er met zijn gezicht gebeurd?”, schrijft iemand. Een andere fan is minder voorzichtig en trekt de echtheid van de beroemde zanger regelrecht in twijfel. “Is dit wel Stromae? Hij zag er vroeger zoveel anders uit.”

Nog verder klinkt de scepsis overduidelijk: “Dit is niet de zanger.”

Mentale problemen

Of het om de echte Paul Van Haver, alias Stromae, gaat, is niet duidelijk. Over de reden van zijn lange afwezigheid is de zanger tot nog toe karig geweest. Hij zou worstelen met mentale problemen, net als in 2015. Toen kampte Van Haver met een depressie en burn-out als reactie op het malariamedicijn Lariam. Sinds die malariakuur zou de zanger, wereldberoemd voor hits als Alors on danse en Papaoutai, nooit meer de oude zijn geweest. Of dat ooit nog het geval zal zijn, is nog maar de vraag.

Eind vorige maand poseerde een andere fan ook met Stromae, of toch iemand die er voor moet doorgaan. Toen ook al met de opvallende grijze haarsnit.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen