Rock Mastentop verwelkomt ook dit jaar een aantal stevige rockbands op de festivalweide op Goor in Kasterlee.© Rock Mastentop

Bulls On Parade en Stand For zetten festivalweide van Rock Mastentop op zaterdag 4 mei in vuur en vlam

Kasterlee -

Aan het voetbalveld van FC Mastentop aan Viertjens op Goor in Kasterlee vindt op zaterdag 4 mei de derde editie van Rock Mastentop plaats. De headliners van het gratis rockfestival zijn Bulls On Parade, Stand For en Cardinal.

De leden van amateurvoetbalclub FC Mastentop uit Kasterlee delen een passie voor rockmuziek en festivals. In mei 2022 pakten ze uit met de eerste editie van hun eigen festival Rock Mastentop. Deze succesformule krijgt op zaterdag 4 mei een vervolg met de derde editie van Rock Mastentop. Het festivalterrein ligt op de weide naast het voetbalterrein op Goor in Kasterlee en is deels overdekt en deels openlucht.

Vanaf 13.30 uur zetten rockbands het terrein in vuur en vlam, afgewisseld met deejay-sets binnen het muziekgenre. Op het podium staan achtereenvolgens No Man’s Sky, No Man Nigel, Stage Revolver, Secondhand Saints, Cardinal, Stand For en Bulls On Parade. Omdat Destroy Humanity door medische redenen moest afhaken, neemt Cardinal die plaats in.

De absolute hoofdact is Bulls On Parade, de Belgische tributeband van Rage Against The Machine.

Om de drempel zo laag mogelijk te houden, is de toegang tot Rock Mastentop gratis. (bvdl)

Bulls On Parade, de tributeband van Rage Against The Machine, is de hoofdact van Rock Mastentop in Kasterlee.© RR

rockmastentop.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Kasterlee