© Getty Images

Voormalig topspits Carlos Tevez mag na hartklachten ziekenhuis snel verlaten

Oud-voetballer Carlos Tevez is woensdag ontslagen uit het ziekenhuis in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Dat maakte zijn team Independiente, waar hij sinds augustus trainer is, bekend via sociale media.

jnvn

Tevez werd dinsdag met pijn aan de borst opgenomen in het ziekenhuis, maar Independiente kwam al snel met het geruststellende nieuws dat de resultaten van de eerste onderzoeken positief waren. “Tevez heeft alle medische onderzoeken ondergaan en is ontslagen uit het ziekenhuis. Hij keert nu terug naar huis en zal morgen/donderdag weer op het trainingsveld staan”, aldus het nieuwe statement van de Argentijnse club.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Tevez verzamelde 76 caps voor de Argentijnse nationale ploeg tussen 2004 en 2015. Ook speelde hij zeven jaar in de Premier League, tussen 2006 en 2013. In die tijd wist hij drie landstitels te behalen, twee bij Manchester United, en eentje bij stadsgenoot City. Die laatste titel behaalde hij met onze landgenoot Vincent Kompany als kapitein. Met Manchester United wist hij ook de Champions League en het WK voor clubs te winnen. De Argentijnse topspits zette in augustus 2022 een punt achter zijn spelerscarrière.

© Getty Images

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer