Meghan Markle en Markus Anderson tijdens de Invictus Games in 2017
Volledig scherm
Meghan Markle en Markus Anderson tijdens de Invictus Games in 2017 © EPA

Dit is Markus Anderson, de machtige ‘fixer’ die Meghan Markle met raad en daad bijstaat

RoyaltyAchter elke machtige man staat een sterke vrouw, luidt het gezegde. Maar in het geval van Meghan Markle geldt het omgekeerde, en dan hebben we het niet over prins Harry. De hertogin van Sussex, die een van de komende weken zal bevallen van haar eerste kindje, wordt al jaren met raad en daad bijgestaan door een en dezelfde man: Markus Anderson. ‘De tweede meest belangrijke man in mijn leven’, noemt Meghan hem zelf. Hoe de man van een ober uitgroeide tot een van de machtigste mannen in Kensington Palace. 

6 reacties

  • Staf Coppens

    5 jaar geleden
    Mensenkennis is hier ver te zoeken bij de 5 personen onder mij... Even kort opzoekwerk en je komt te weten dat die man voor het andere geslacht is, dus geen vrees voor iemand te bedriegen.
  • Verstraeten Dirk

    5 jaar geleden
    Hij staat haar bij met raad en daad
  • Johan Bongers

    5 jaar geleden
    Een feministe die zich laat influisteren en bijstaan door een man
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Als die Latham campagneadviseur was voor Hillary Clinton in 2016 dan zou ik haar zeker niet in dienst nemen gezien de resultaten van die campagne.En ondertussen heeft de Queen Mr. and Mrs. Markle ook al gekortwiekt. Volg maar het nieuws van de komende dagen.
  • Dorethe Disveld

    5 jaar geleden
    Waarom wordt zij zo belangrijk gemaakt. Een actrice waarvan niemand ooit heeft gehoord of gezien maar door een huwelijk is zij iedere dag in het nieuws.