Lentekriebels in Depot Deluxe.© bar/DV

Middenstandsraad Hemiksem lanceert eerste keer ook lentemarkt

Hemiksem -

Na geslaagde eerste edities van een zomermarkt en een kerstmarkt zet de Middenstandsraad Hemiksem nu ook een lentemarkt op poten. Die wordt gespreid over twee dagen, op zaterdag 6 en zondag 7 april in Depot Deluxe.

“Na de zomermarkt en kerstmarkt kregen we zowel van bezoekers als van onze lokale ondernemers heel wat enthousiaste reacties”, vertelt Gemma Van den Berg, voorzitster van de middenstandsraad. “Bij onze lokale ondernemers leefde de vraag dit ook in de lente te kunnen herhalen. Op die vraag gaan we graag in.”

Indoor

In tegenstelling tot de zomermarkt vindt de lentemarkt wel indoor plaats. “We nemen geen risico’s deze tijd van het jaar en kiezen voor een indoor locatie zodat goed of slecht weer geen rol speelt. Opnieuw zijn er meer dan twintig inschrijvingen. We mikken opnieuw op een breed publiek en verschillende ondernemers geven ook workshops waarvoor je je kan inschrijven. Ondernemers die eventueel nog willen deelnemen, kunnen ons contacteren via middenstandsraad.hemiksem@gmail.com. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.”

De lentemarkt vindt plaats op zaterdag 6 april van 13 tot 20 uur en zondag 7 april van 12 tot 19 uur, in Depot Deluxe, Nijverheidsstraat 27.

(bar)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners