Direct naar artikelinhoud
Tv-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Tom Hanks in de film Bridge of Spies (2015).Beeld rv

Een reportage over de 'migrantenbusiness' of verkiest u een spannende Spielbergfilm die baadt in Koude-Oorlog-sferen? Of toch liever griezelen met Jessica Chastain? Dit zijn onze tv-tips voor vanavond. Nog niet overtuigd? Een volledig overzicht vindt u hier

Bridge of Spies

James Donovan is een advocaat die zich in het centrum van de Koude Oorlog bevindt wanneer hij door de CIA gerekruteerd wordt om een haast onmogelijke missie uit te voeren: onderhandelen over de vrijlating van een door de Russen gevangen genomen Amerikaanse piloot.

Om 20u25 op vtm.

Mission: Impossible - Rogue Nation

Ethan Hunt en zijn team moeten het opnemen tegen The Syndicate, een criminele organisatie van goed opgeleide special agents. Deze speciaal getrainde agenten plegen terroristische aanslagen om de macht over de wereld in handen te krijgen. Regisseur Christopher McQuarrie had al eerder met Cruise samengewerkt voor 'Jack Reacher' en werd door de superster zelf voorgedragen aan de studiobonzen. Het resultaat is een zeer strakke actiefilm waarin Cruise zoals vanouds zijn eigen stunts doet. Hij krijgt ook fantastisch weerwerk van Rebecca Ferguson, die schittert als de mysterieuze spionne Ilsa Faust.

Om 21u25 op één.

Vranckx

'De migrantenbusiness.' Britse reportage (2017) Joshua Baker uit het programma 'Panorama', waarin reporter Benjamin Zand de omgekeerde route van de Afrikaanse vluchtelingen richting Europa aflegt. Hij trekt van aan de Libische kust tot in Nigeria en gaat onder meer mee met de Libische kustwacht, die steun krijgt van Europa. Op die manier krijgt hij een zicht op de mensensmokkel, die enorm veel geld opbrengt.

Om 20u10 op Canvas.

Vranckx
Beeld vrt

Neighbors

Mac en Kelly, een jong stel met een pasgeboren baby, krijgen nieuwe buren. Wat ze echter niet weten is dat het gaat om vijftig lawaaierige studenten die nood hebben aan drank, seks en wilde feestjes. Onder leiding van Teddy stapelen zich de uitspattingen als decibels op. Het resultaat is een burenruzie die steeds verder uit de hand loopt. Wie bezwijkt er als eerste in dit kat-en-muisspel?

Om 20u35 op Q2.

Mama

Twee jonge meisjes verdwijnen op de dag dat hun moeder wordt vermoord. Wanneer ze vijf jaar later worden teruggevonden in een verlaten hut beginnen ze een nieuw leven bij hun oom Lucas en zijn vriendin Annabel. Maar hoe hebben de meisjes al die jaren overleefd en wie hoort Annabel iedere nacht fluisteren in hun slaapkamer?

Om 22u30 op Q2.