Taylor Swift gooit haar concert op Netflix.
Volledig scherm
Taylor Swift gooit haar concert op Netflix. © Matt Sayles/Invision/AP

Taylor Swift trakteert op haar verjaardag: populairste concert ooit is te bekijken op Netflix

MuziekTaylor Swift maakt vandaag, op haar verjaardag, via Instagram bekend dat de opname van haar Reputation Stadium Tour, de beste verkochte concerttour uit de Amerikaanse geschiedenis, vanaf 31 december exclusief en wereldwijd op Netflix te zien is.

0 reacties

  1. “Je had mij nodig, maar de drugs nog meer”: de zes grootste onthullingen uit het nieuwe album van Taylor Swift
    PREMIUM
    Muziek

    “Je had mij nodig, maar de drugs nog meer”: de zes grootste onthullin­gen uit het nieuwe album van Taylor Swift

    De intieme teksten uit het album ‘The Tortured Poets Department’, dat vrijdag op de wereld werd losgelaten, lijken wel recht uit het dagboek van Taylor Swift (34) te komen. Miljoenen Swifties namen de 31 gloednieuwe nummers grondig onder de loep én daar kwamen heel wat onthullingen uit. Van vlijmscherpe uithalen naar realityster Kim Kardashian (43) tot haar knipperlichtrelatie met Matty Healy (35): wij zetten de zes voornaamste ontdekkingen op een rijtje.
  2. KIJK. Taylor Swift-gekte in Los Angeles  nadat pop-up bibliotheek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij
    Celebrities

    KIJK. Taylor Swift-gek­te in Los Angeles nadat pop-up biblio­theek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij

    In het winkelcentrum ‘The Grove’ in Los Angeles staat plots een pop-up bibliotheek. Die bevat hints over ‘The Tortured Poets Department’, het nieuwe album van popster Taylor Swift (34). Swifties staan urenlang in de rij om de pop-up van dichtbij te kunnen bewonderen. Sommige fans stonden zelfs al vanaf 5 uur ‘s ochtends aan te schuiven, terwijl de pop-up pas om 10 uur zijn deuren opende. De release van Taylors nieuwe album is gepland op 19 april. De zangeres bracht nog geen enkel nummer uit op voorhand, wat de nieuwsgierigheid van de fans alleen maar aanwakkert.