BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nu ook officieel: Tour 2019 start op Grote Markt, ploegentijdrit is excursie door Brussel

Tour de FranceWat gisteren lekte, is vandaag bevestigd. De Ronde van Frankrijk editie nummer 206 start op zaterdag 6 juli 2019 op de Grote Markt van Brussel. Dat maakten de organisatoren vandaag officieel bekend tijdens een persconferentie op het Museumplein in Brussel. 

19 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Weer een grote doping klucht voor een doping baron. Hoe laag kan men vallen in Belgie? Hoe laag?
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Courtois deelt sneer uit ... naar het Brussels bestuur dat een stadion wilde bouwen in Vlaanderen zonder het minste overleg. Twee. Het linkse stadsbestuur dat zo goed als zeker ook afspraakjes heeft met een bouwpromotor, zoals elders.
  • censor

    6 jaar geleden
    was er daar ook geen belangenvermenging met zijn fietsen ? een korpscommandant die er eentje kreeg in ruil voor een grote bestelling ?...doping ? De spons wordt nogal veel gebruikt me dunkt.
  • Jan en Ronny Thoma - van Luyt

    6 jaar geleden
    Aangezien communautair getouwtrek ervoor heeft gezorgd dat België de mede organisatie van het EK 2020 heeft misgelopen waardoor de overwegend Vlaamse rode duivels supporters het grootste slachtoffer zijn van deze rotte politieke kwestie ben ik van mening dat men in de toekomst best Brussel altijd aan de kant schuift wanneer hun prestige er wel bij zou varen want een puur Franse Tour de France organisatie kan en mag wel geld kosten.
  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    Als tegen dan Courtois in den bak zit ga ik wel kijken.