Danny Boyle.
Volledig scherm
Danny Boyle. © EPA

Danny Boyle stapt op als regisseur van volgende James Bond-film

De Britse Oscarwinnaar Danny Boyle ('Slumdog Millionaire') is als regisseur van de volgende James Bond-film afgesprongen. Dat maakten de filmproducent en hoofdrolvertolker Daniel Craig bekend. Boyle nam afstand van het project wegens "creatieve meningsverschillen", deelden ze op de website van de Bond-films mee. Over een opvolger is nog niets bekend.

0 reacties

  1. Sharon Stone wou in jaren ‘90 al 'Barbie'-film maken, maar werd uit studio gezet

    Sharon Stone wou in jaren ‘90 al 'Bar­bie'-film maken, maar werd uit studio gezet

    ‘Barbie’ is de meest succesvolle film ooit voor Warner Bros. met een wereldwijde opbrengst van 1,4 miljard dollar. De film kreeg dit jaar kreeg ook acht nominaties bij de Academy Awards en negen bij de Golden Globe Awards. De regisseur Greta Gerwig was niet de enige die een film over de pop wou maken. Sharon Stone (66) blikt in een nieuwe aflevering van de podcast ‘Fly on the Wall’ terug op haar “mislukte idee” om een ‘Barbie’-film te maken. De Amerikaanse actrice werd in de jaren ‘90 samen met het concept uit een studio gezet.
  2. Haalde Walt Disney de mosterd bij de Efteling? En hoe racistisch was de man echt? Nieuw boek ontrafelt geheimen van Disney
    PREMIUM
    Film

    Haalde Walt Disney de mosterd bij de Efteling? En hoe racistisch was de man echt? Nieuw boek ontrafelt geheimen van Disney

    De Walt Disney Company (WDC) brengt al honderd jaar sprookjes tot leven, maar het succes van het bedrijf werd ook doorheen de jaren overschaduwd door bizarre geruchten en schandalen rond bezieler Walt Disney, die in 1966 overleed. De zelfverklaarde Disney-freak annex filmjournalist Robin Broos schreef er met ‘Do You Speak Disney?’ een boek over. En hij zocht uit of al die verhalen wel of niet kloppen. ‘Primo’ selecteert er enkele voor jou.