Laatste keer 'Dag van de Jeugdbeweging' in Overpelt

Overpelt zet nu vrijdag 19 oktober ter gelegenheid van de ‘Dag van de Jeugdbeweging’ alle vrijwilligers van de Overpeltse jeugdverenigingen en speelpleinwerkingen in de bloemetjes. Alle kinderen en jongeren die aangesloten zijn bij een Over(peltse) jeugdvereniging of speelpleinwerking en zich vrijdag voor school in uniform aanmelden op het pleintje naast CC Palethe worden getrakteerd op chocomelk, een ontbijtkoek en leuke muziek.

paul.theeuwen

Schepen van jeugd, An Van Dorpe (CD&V): "Wij willen onze jonge vrijwilligers uit de jeugdbeweging zo bedanken.Het zal de laatste keer zijn in deze formule. Volgend jaar is het in Pelt. Wij denken tegen dan aan een nieuwe locatie in de buurt van Dommelslag, centraal tussen de scholen van Overpelt en Neerpelt."

Van 6.30 uur tot 8.30 uur is er bij Palethe animatie met DJ Tony De Ruyter. Gemeente en jeugddienst zorgen voor (warme) chocolademelk en koeken. Ann Van Dorpe: "Voor de duidelijkheid: ook wie niet bij een jeugdbeweging is aangesloten, is welkom. Ook de ouders."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer