Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Nadat Geoffrey (36) in coma belandde door zware klap tijdens Gentse Feesten: koppel voor rechter wegens opzettelijke slagen en schuldig hulpverzuim
    PREMIUM

    Nadat Geoffrey (36) in coma belandde door zware klap tijdens Gentse Feesten: koppel voor rechter wegens opzettelij­ke slagen en schuldig hulpver­zuim

    Het jonge koppel dat op de Gentse Feesten vorig jaar betrokken geraakte bij een vechtpartij met de Antwerpse ondernemer Geoffrey Ibens (36) verschijnt op 14 juni voor de rechter. De dertiger kreeg tijdens de schermutseling een ferme klap in het gezicht te verwerken waardoor hij in coma belandde. Hoewel de man van het koppel de slag toediende, mag ook zijn vriendin het komen uitleggen voor de rechter.
    Gent, Antwerpen
  2. Hoge Gezondheidsraad pleit voor totaalverbod op gokreclame, ook voor Nationale Loterij: “Gokverslavingen zijn een groot onderschat probleem”
    UPDATE
    4

    Hoge Gezond­heids­raad pleit voor totaalver­bod op gokreclame, ook voor Nationale Loterij: “Gokversla­vin­gen zijn een groot onderschat probleem”

    De Hoge Gezondheidsraad (HGR) heeft een reeks aanbevelingen gepubliceerd om de verslavingsrisico’s van gokactiviteiten in België te verminderen. De Raad pleit in een nieuw advies voor krachtigere en gevarieerdere waarschuwingen op advertenties voor loterijen, sportweddenschappen en andere gokactiviteiten, maar pleit in de eerste plaats voor een totaalverbod op gokreclame, ook voor de Nationale Loterij. Daarnaast steunt de HGR de verhoging van de minimumleeftijd voor deelname aan gokspelen naar 21 jaar.