Het Desselse gemeentebestuur lanceert een oproep naar lokale ondernemers.© Annelies Frederickx

Gemeente legt databank aan van ‘Desselse leveranciers, aannemers of dienstverleners’

Dessel -

Het Desselse gemeentebestuur legt een databank aan met alle ondernemers uit de gemeente die ‘Dessels leverancier, aannemer of dienstverlener’ willen worden.

Het gemeentebestuur van Dessel trekt voluit de kaart van de lokale ondernemers en wil hen actief en op een efficiënte manier betrekken bij overheidsopdrachten. Daarom wordt aan Desselse ondernemers gevraagd om hun bedrijf te registreren. Als de activiteiten aansluiten bij de aard, omvang en complexiteit van de opdracht, dan kan het Desselse bedrijf mogelijk een van de kandidaten worden die uitgenodigd worden om een offerte in te dienen.

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het lokale aanbod, legt het gemeentebestuur een databank van Desselse handelaars, ondernemers, aannemers, dienstverleners en leveranciers aan. Na registratie word je automatisch opgenomen in de databank en valt er binnenkort misschien een offerteaanvraag in de bus. Wie ‘Dessels leverancier, aannemer of dienstverlener’ wil worden, kan zich registreren via het e-loket op de gemeentelijke website.  (af)

www.dessel.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners