Iedere avond 2,5 uur streamen, kost je al gauw 225 GB per maand: welke internetabonnementen beantwoorden aan dit hoge verbruik?
Volledig scherm
Iedere avond 2,5 uur streamen, kost je al gauw 225 GB per maand: welke internetabonnementen beantwoorden aan dit hoge verbruik? © Getty Images

Wat is het goedkoopste telecomabonnement om elke avond te kunnen streamen?

IndependerStreaming is intussen helemaal ingeburgerd. Bijna iedereen heeft wel een abonnement op Netflix, Apple TV+, Streamz, Amazon Prime of Disney+. Steeds meer mensen kijken ook tv via streaming. Maar wie streaming zegt, zegt natuurlijk internetverbruik. Independer.be ging na hoeveel data je opsoupeert door elke avond te streamen en welke abonnementen het best aansluiten bij deze gewoonte.

  1. 'Stellar Blade' werd fel gehypet, maar dit fonkelende mes had nog wat geslepen moeten worden
    gamereview

    'Stellar Blade' werd fel gehypet, maar dit fonkelende mes had nog wat geslepen moeten worden

    Als je ‘Stellar Blade’ opstart en in de instellingen duikt, vind je daar een optie om de paardenstaart van hoofdpersonage EVE kort of lang te maken. Dat heeft buiten het cosmetische effect geen enkele impact op het spel zelf, maar blijkbaar vonden de makers het belangrijk om je die keuze te geven. Bizar dan dat die paardenstaart in kwestie er tijdens het spelen uitziet als stukken droge spaghetti die met elastiekjes aan elkaar zijn geplakt. Lange of korte stukken droge spaghetti, naar eigen voorkeur. En dat is jammer genoeg een voorteken voor het hele spel dat voor elk leuk idee ook meteen een minpunt presenteert.
  2. 41 foto’s zonder dat je je ervan bewust was: gezichtsherkenning op 10 Miles maakt indruk, maar mag dat zomaar?
    PREMIUM
    39

    41 foto’s zonder dat je je ervan bewust was: gezichts­her­ken­ning op 10 Miles maakt indruk, maar mag dat zomaar?

    De 10 Miles loopt u voortaan maar beter van start tot finish met een brede glimlach op uw gezicht. Want ook te midden van 30.000 lopers wordt u feilloos herkend. Een gespecialiseerd fotobedrijf levert tegen betaling tientallen persoonlijke foto’s van uw prestatie - souvenirs dankzij automatische gezichtsherkenning. Straf, maar ook wel een beetje creepy. Kan dit eigenlijk zomaar, privacygewijs? En moeten we deze technologie vrezen?