Goffin kan het nauwelijks geloven: hij klopt in zes dagen tijd zowel Nadal als Federer op de ATP Finals.
Volledig scherm
Goffin kan het nauwelijks geloven: hij klopt in zes dagen tijd zowel Nadal als Federer op de ATP Finals. © epa/afp

Weergaloze Goffin stunt opnieuw! Hij klopt na Nadal nu ook Federer en speelt de finale van de Masters na winst in drie sets (2-6, 6-3 en 6-4)

MastersDavid Goffin beleeft een nooit gezien Belgisch tennissprookje in Londen. Als eerste Belg ooit op de Masters speelt de man straks meteen de finale, nadat hij onderweg twee ware tennisgoden aan zijn degen reeg. 

48 reacties

  • roger van roy

    6 jaar geleden
    Ongeloof bij het lezen van kritiek op David omdat hij zich houdt aan de spelregels in het tennis : daar is enkel Engels en Frans de voertaal. Kim hield zich ook aan de regels en sprak Engels op de tornooien en Justine sprak Frans. En David laat vooral zijn talent en wilskracht spreken , dat is de mooiste taal voor mij.
  • Dominique Vanacker

    6 jaar geleden
    Nou Annelies, ga je nu van Federer verlangen dat hij Schweizerdeutsch spreekt voor de camera's? Hij vertegenwoordigt dus geen Italiaans- of Franssprekende Zwitsers?
  • dirk de marez

    6 jaar geleden
    Dit was geen stunt, maar het resultaat om talent te onderhouden, te trainen en consequent naar doelstellingen te leven. Proficiat David !!
  • J. H.

    6 jaar geleden
    Kenny, denk je nu echt dat hij de finale van de masters cadeau geeft?
  • Annelies Vandenbroeck

    6 jaar geleden
    Zou beter eerst Nederlands leren. Hij spreekt wel engels maar de landstaal van de meerderheid in dit land, nee dus. Ik ben Vlaming, mij vertegenwoordigt hij niet.