maandag 16 juli 2018 - Sport
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

Enkele geblesseerden volgden de match vanuit de tribune: Piotrowski, Seck, Aidoo, Nastic en Screciu. JEFFREY GAENS

Paintsil morgen op training, Aidoo vermoeid

Zes Genkies werden zaterdag tegen Moeskroen gespaard door blessures: Nastic, Seck, Paintsil, Screciu, Piotrowski en Ingvartsen. De drie eerstgenoemden zullen na een vrije maandag morgen de trainingen hervatten. Voor de nieuwkomers Screciu en Piotrowski en voor Ingvartsen is dat nog niet het geval. Zij blijven een individueel programma afwerken. Aidoo kreeg zondag wegens symptomen van vermoeidheid rust, waardoor Brabec de 90 minuten volmaakte. Benson kwam gisteren onzacht in aanraking met de doelman van Spouwen-Mopertingen en kneusde daarbij zijn enkel. Hij werd veiligheidshalve vervangen door youngster Tom Reyners. (rco)

Opoku naar Udinese - Nicholas Opoku, de Ghanese spits die in beeld was bij Genk, heeft een vierjarig contract getekend bij het Italiaanse Udinese. (rco)

Exit Logan Bailly bij Moeskroen? - Frank Defays, coach van Moeskroen, heeft twee weken voor de competitiestart nog een pak werk. Maar op één vlak zit hij in een luxesituatie. Hij heeft met Olivier Werner en Logan Bailly twee evenwaardige doelmannen. Eén van hen zal elders zijn heil moeten zoeken, liet Defays al verstaan. Dat is allicht Bailly. De ex-Genkie zat in Beringen in de tribune. “Ik ga op pensioen”, grapte hij. Er waren de voorbije weken contacten met Eupen. (rco)

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws