De vele voordelen van een eReader op reis uit de doeken gedaan.
Volledig scherm
De vele voordelen van een eReader op reis uit de doeken gedaan. © Kobo

Vijf redenen om nog snel een eReader te kopen voor je op vakantie vertrekt

12 reacties

  • Kelly Verlinden

    6 jaar geleden
    E-readers zijn zalig maar thuis lees ik toch nog het liefste een traditionele hardcover. Heeft ook nog steeds zijn charme.
  • Stefanie van Dijk

    6 jaar geleden
    Ben begonnen met boeken op tablet, maar E-reader is zo veel fijner, rustiger voor de ogen, geen afleiding van binnenkomende berichtjes en bovenal veel (maar dan echt heel veel) beter leesbaar in de zon
  • Tom Hermans

    6 jaar geleden
    E-reader, heb de mijne al jaar of 8. Een van de beste aankopen ooit. Daar gaan paar honderd of duizend boeken op, dat weegt niks, dat neemt geen plaats in, ge moet dat maar 1x in de maand opladen, daar zit een lampke in voor 's avonds, ge kunt daar perfect mee lezen in de zon en.. dat houdt nog schoon bij waar ge bent gebleven in welke boek. er zit zelfs een woordenboek in, wat wel handig is als je veel engelstalig leest zoals ik. En nee, een tablet is dus niet hetzelfde.
  • Vic liessens

    6 jaar geleden
    Als je een abonnement neemt op Bookchoice.com krijg je voor 3,99 euro per maand 8 recente ebooks . Probeer dat maar eens te evenaren met gewone boeken.
  • Anny Bollens

    6 jaar geleden
    Ik was nochtans fan van boeken, maar ben toch overgeschakeld naar tablet! Ik lees vlug en dus boeken waren veel te zwaar in de koffer. Opladen is geen probleem!