Oud-Turnhout - Zwaneven

Derde Provinciale C Antwerpen

Zwaneven laat Oud-Turnhout kansloos in uitwedstrijd

Zwaneven behaalde een klinkende 1-6 zege op Oud-Turnhout zondag.

Een tweede gele kaart in de 20ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Brendt Bisschops van Oud-Turnhout. In de 36ste minuut nam Zwaneven de leiding via Bas Tuytelaers. Jonas Van Baekel bracht in de 42ste minuut Zwaneven op 0-2. Direct na de rust liet Van Baekel zich gelden voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Zwaneven. Thomas Ilegems voerde in de 53ste minuut de voorsprong op voor Zwaneven. Mathias Deproost passeerde twee minuten later de doelman en bouwde de voorsprong uit naar 0-5 voor Zwaneven. Lander Huygen verkleinde de achterstand van Oud-Turnhout in de 78ste minuut. Maar Oud-Turnhout was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Maar Zwaneven had nog tijd voor een extra doelpunt. Deproost vond het doel opnieuw met nog één minuut te spelen.

Oud-Turnhout heeft in de laatste vijf wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Zwaneven één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 36' Tuytelaers 0-1, 42' Van Baekel 0-2, 50' Van Baekel 0-3, 53' Ilegems 0-4, 55' Deproost 0-5, 78' Huygen 1-5, 89' Deproost 1-6.

GELE KAARTEN: 10' Bisschops (Oud-Turnhout), 15' Van Baekel (Zwaneven).

RODE KAART: 20' Bisschops (Oud-Turnhout).