Zandvliet B - 's-Gravenwezel-Schilde B

Vierde Provinciale C Antwerpen

Arnauw scoort twee keer voor 's-Gravenwezel-Schilde B in wedstrijd tegen Zandvliet B

's-Gravenwezel-Schilde B boekte zondag een 2-3 winst in de uitwedstrijd tegen Zandvliet B.

Bron: RBFA app

Sander Arnauw opende in de eerste minuut al de score voor het bezoekende team. Zandvliet B maakte vroeg in de wedstrijd gelijk. In de 3de minuut scoorde Brandon Vandevelde. De thuisploeg nam vroeg in de wedstrijd de leiding toen Glenn Mertens scoorde in de 14de minuut. Louis Van Heurck maakte gelijk na een half uur. Direct na de rust liet Arnauw zich gelden voor een tweede keer en bracht 's-Gravenwezel-Schilde B opnieuw op voorsprong.

Zandvliet B heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl 's-Gravenwezel-Schilde B twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning van 's-Gravenwezel-Schilde B met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 1' Arnauw 0-1, 3' Vandevelde 1-1, 14' Mertens 2-1, 30' Van Heurck 2-2, 50' Arnauw 2-3.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.