Jan Vertonghen duikt op in WK-lied van Nicola.
Volledig scherm
Jan Vertonghen duikt op in WK-lied van Nicola. © Eddy Van Acker

Opvallend: nieuw WK-lied duikt op, met Jan Vertonghen in de hoofdrol

CelebritiesSteek het maar op Damso, want er is alweer een WK-lied voor de Rode Duivels opgedoken. Het 'Manneke van Temse', ook wel bekend als Nicola, nam het op zich om de leemte in te vullen. Met resultaat, want ook voetballer Jan Vertonghen was onder de indruk. Hij duikt dan ook op in de videoclip. 

3 reacties

  • Frans Faes

    6 jaar geleden
    Waarom hebben ze nu een WK-lied nodig? Om de "Belgische" identiteit van een ploeg in de belangstelling te zetten terwijl er aan die ploeg weinig Belgisch is. I am not diable rouge.
  • Kevin Van moere

    6 jaar geleden
    Wat een top lied..!!
  • Carl Op de Beeck

    6 jaar geleden
    Toch al een stuk beter.
  1. KIJK. Topmodellen en beste vriendinnen Heidi Klum en Tyra Banks verrassen Mariah Carey op het podium
    Celebrities

    KIJK. Topmodel­len en beste vriendin­nen Heidi Klum en Tyra Banks verrassen Mariah Carey op het podium

    Mariah Carey (55) kreeg een heuse verrassing tijdens haar optreden in Las Vegas. Heidi Klum (50) en Tyra Banks (50) doken plots naast haar op, op het podium. Als echte fashionista's werkten ze de make-up van Carey bij en ook haar haren werden onder handen genomen. Heidi en Tyra zijn al 27 jaar lang bevriend en werkten geregeld samen op de catwalk en in fotoshoots. Zo waren ze beiden ook Victoria’s Secret Angels. “Heidi, voor altijd mijn dierbare engel”, schrijft Tyra bij een foto van hun twee.
  2. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.