.
Volledig scherm
. © rv

Amsterdam geeft leerkrachten voorrang om huis te kopen

Honderd nieuw op te leveren woningen in Amsterdam gaan dit jaar naar jonge, startende leerkrachten die lesgeven op een basisschool of middelbare school in de stad. Dat heeft het college van B en W besloten.

0 reacties

  1. LIVE OEKRAÏNE. Poetin benoemt Michaïl Misjoestin opnieuw tot premier
    LIVE OEKRAÏNE
    395

    LIVE OEKRAÏNE. Poetin benoemt Michaïl Misjoestin opnieuw tot premier

    De Russische president Vladimir Poetin heeft Michaïl Misjoestin (58) opnieuw benoemd tot premier. In Oekraïne heeft president Zelensky de baas van zijn persoonlijke veiligheidsdienst de laan uitgestuurd, nadat bekend werd dat er een Russisch complot was om hem te vermoorden. En Russische luchtafweer heeft verschillende Oekraïense drones onderschept in diverse Russische regio’s, zo is vannacht gemeld. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. LIVE GAZA. Netanyahu bijt van zich af na dreigement van Biden: “Ook zonder hulp van VS zal Israël doorvechten”
    Play
    LIVE
    890

    LIVE GAZA. Netanyahu bijt van zich af na dreigement van Biden: “Ook zonder hulp van VS zal Israël doorvech­ten”

    De onderhandelingen over een wapenbestand voor Gaza zijn mislukt. Dat meldt een hoge Israëlische functionaris in de nacht van donderdag op vrijdag. Die vertelt ook dat het offensief in Rafah zal doorgaan. De delegatie van Hamas heeft Caïro, waar de gesprekken plaatsvonden, dan ook verlaten. Dat meldt een aan aan de terreurbeweging gelieerde zender. De Amerikaanse president Joe Biden dreigt echter wapenleveringen aan Tel Aviv te stoppen als het offensief echt van start gaat. Premier Benjamin Netanyahu stelt dat Israël desnoods “alleen” zal vechten om Hamas te verslaan. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.