© Shutterstock

Lily Allen bekent dat ze businessclass naar Londen vliegt terwijl haar dochter (12) in economy zit

Zangeres Lily Allen (38) reist wel eens met haar 12-jarige dochter met het vliegtuig. Maar naast elkaar zitten, dat is geen ‘must’.

red.

Toen Allen naar Londen vloog om de verjaardag van haar vriendin en podcast-host Miquitta Oliver te vieren, zat ze niet naast haar dochter Ethel in het vliegtuig. Dat bekende ze tijdens de podcast Miss Me?. “We vliegen vandaag naar Londen om je op te zoeken voor je verjaardag. Ik ga in eerste klas, zij in economy”, aldus Allen. “Er is momenteel een trend op sociale media van mensen die uitdagend zeggen dat ze hun zitplaats in een vliegtuig niet opgeven voor kinderen.”

Daarop antwoordde Miquita: “Eerlijk, Waarom zou je je stoel aan een kind geven als je ervoor betaald hebt? Het is niet zoals in een trein.”

Miskraam

Allen deelt haar twee dochters, Ethel Mary van 12 en de 11-jarige Marnie Rose, met haar ex-man Sam Cooper. Ondanks haar liefde voor haar kinderen gaf de zangeres eerder toe dat haar kinderen haar muziekcarrière “totaal verpestten”. Al gaf ze ook aan dat ze het niet erg vindt omdat ze haar leven “compleet” maken.

De meisjes zijn geboren na verschillende moeilijke periodes. Allen had een miskraam in 2008 met haar voormalige partner Ed Simons, gevolgd door de doodgeboorte van haar zoon George in november 2010.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER