Beschonken automobilist veroorzaakt veel schade in Tilburg

Nieuws
Een automobilist die te veel drank op had, heeft in de nacht van zaterdag op zondag veel schade aangericht in de Spoorlaan in Tilburg. De man raakte twee andere auto’s, een lantaarnpaal en een verkeerslicht.
anp
zondag 28 april 2024 om 10:28
Afbeelding
beeld anp

Volgens de politie was de 34-jarige man uit Tilburg door rood gereden en raakte daarna eerst een auto die uit een parkeergarage kwam. Vervolgens schampte hij een lantaarnpaal, raakte een verkeerslicht en daarna weer een andere auto. Het zorgde volgens de politie voor veel blikschade en leverde een ‘flinke ravage’ op in de Spoorlaan.

De bestuurder had te veel gedronken. Hij moest voor controle naar het ziekenhuis.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Philips en AkzoNobel stijgen in AEX na koopadviezen

Zorgtechnologieconcern Philips en verffabrikant AkzoNobel behoorden maandag tot de stijgers in de AEX-index. De bedrijven profiteerden van een koopadvies.

Afbeelding

Aantal veroordeelden dat wacht op celstraf flink opgelopen

Het aantal veroordeelden dat hun straf in vrijheid mag afwachten, is in een paar maanden tijd opgelopen van ongeveer 1800 naar ruim 2600. De helft van hen heeft een celstraf gekregen tussen de een en veertien dagen, schrijft demissionair minister Franc Weerwind (Rechtsbeschermi..

Afbeelding

Hamas: geen contact meer met bewakers vier Israëlische gijzelaars

De gewapende vleugel van Hamas, de Al Qassam-brigades, heeft geen contact meer met de strijders die vier Israëlische gijzelaars bewaken, meldt de beweging op Telegram.

Afbeelding

Zeker een iemand afgevoerd door politie bij protest UvA

Bij het pro-Palestijnse protest bij de Roeterseilandcampus van de Universiteit van Amsterdam (UvA) is zeker een man afgevoerd door de Mobiele Eenheid, ziet een ANP-verslaggever ter plaatse.

Afbeelding

Hotels Parijs weer goedkoper in aanloop naar Olympische Spelen

Hotels en woningverhuurders in Parijs verlagen hun prijzen weer na eerdere flinke verhogingen. Met de prijsstijgingen hoopten zij te profiteren van de Olympische Spelen, die in juli en augustus in de Franse hoofdstad worden gehouden.

Afbeelding

Heidema herbenoemd als commissaris van de Koning in Overijssel

Andries Heidema kan beginnen aan zijn tweede periode van zes jaar als commissaris van de Koning in Overijssel. Nadat de leden van Provinciale Staten hem eind maart hadden voorgedragen voor herbenoeming, is dat nu geformaliseerd via een koninklijk besluit.