REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Auwch: Hollywood toont tweemaal dikke middenvinger richting Donald Trump

Dat president Donald Trump niet in de bovenste schuif ligt in Hollywood is bekend. Maar nu daagde de filmstad hem toch twee keer straf uit. Stormy Daniels, de pornoster die hem in diskrediet bracht, kreeg de sleutels van de stad West-Hollywood uitgereikt en Caitlyn Jenner, ooit een van zijn grootste supporters, haalde keihard naar hem uit in een interview.

0 reacties

  1. Klaasje was aanwezig, maar waar was Marthe? Achter de schermen bij het huwelijk van Hanne van K3
    PREMIUM
    BV

    Klaasje was aanwezig, maar waar was Marthe? Achter de schermen bij het huwelijk van Hanne van K3

    Hun huwelijksbootje ging al in 2020 te water. Corona verhinderde echter het feest en toen kwam de geboorte van Julien de planning dwarsbomen. Maar zaterdag vierden Hanne Verbruggen (30) en Jorn Sarens eindelijk hun liefde te midden van 200 gasten en 4.500 bloemen. Wij achterhaalden alle details, van de gerechten op het menu en het zeldzame bruidsboeket tot de openingsdans en de gastenlijst - al ontbrak één belangrijk iemand op de beelden.
  2. KIJK. North West en oorspronkelijke steracteurs vieren 30ste verjaardag van ‘The Lion King’-film met speciaal optreden
    FILM

    KIJK. North West en oorspronke­lij­ke sterac­teurs vieren 30ste verjaardag van ‘The Lion King’-film met speciaal optreden

    Het is exact dertig jaar geleden dat de Disney-klassieker ‘The Lion King’ in de cinemazalen verscheen. Dat werd het afgelopen weekend uitbundig gevierd in Hollywood met een concert. Verschillende sterren en stemacteurs van de film - zoals onder andere Jeremy Irons en Nathan Lane - zongen bekende hits zoals ‘Circle of Life’ en ‘Hakuna Matata’. De meest opvallende passage van de avond was die van North West, de oudste dochter van Kanye West en Kim Kardashian. De tiener speelde Simba en zong ‘I Just Can’t Wait To Be King’.