Dennis Verbaas
Volledig scherm
Dennis Verbaas © EPA

Nederlandse prins Dennis van Maleisië krijgt nu ook een onderscheiding

royaltyDennis Verbaas, de schoonzoon van sultan Ibrahim van Johor, heeft zijn eerste koninklijke onderscheiding gekregen. Hij kreeg die ter gelegenheid van de officiële viering van de verjaardag van de sultan. Dennis is sinds 2017 gehuwd met prinses Aminah, de enige dochter van de sultan. Hij  kreeg zijn lintje persoonlijk uitgereikt in de troonzaal van het paleis.

0 reacties

  1. Afgeschaft door haar grootmoeder, maar prinses Amalia gaat toch diep door de knieën voor Spaans koningspaar
    royalty

    Afgeschaft door haar grootmoe­der, maar prinses Amalia gaat toch diep door de knieën voor Spaans konings­paar

    De Nederlandse prinses Amalia (20) maakte twee onvervalste reverences voor de Spaanse koning Felipe en koningin Letizia bij het afsluitende onderdeel van hun staatsbezoek aan Nederland. Aan het einde van het eerste staatsbezoek waarbij Amalia een rol had, maakte ze kniebuigingen voor het Spaanse koningspaar, dat hoger in rang staat dan zij. Over die eerste rol bij een staatsbezoek zei de prinses ‘ontzettend genoten’ te hebben. “Erg dierbaar om dit met m’n ouders te kunnen doen.”
    Amsterdam
  2. “Wie weet is Conner Rousseau verantwoordelijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsbanket
    PREMIUM
    Royalty

    “Wie weet is Conner Rousseau verantwoor­de­lijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsban­ket

    Hoe gaat het er echt aan toe op een staatsbanket van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51)? Arbeidsconoom Stijn Baert mocht het aan aan den lijve ontdekken toen hij recent werd uitgenodigd op het staatsbanket van het koningspaar en de groothertog en groothertogin van Luxemburg. Hij weet dus als geen ander wat er aan tafel gezegd wordt en welke regels er gevolgd moeten worden. “In dat opzicht is het een goede zaak dat je je partner niet mag meebrengen”, vertelt hij in ‘Primo’.