Onder meer AS Adenture zorgde met een mooie bijdrage voor een goed en mooi gevulde Geefwinkel van Wijnegem shoppingcenter.© RR

Opmerkelijke solidariteitsactie in Wijnegem shoppingcenter: handelaars en klanten ‘geven’ volle winkel aan kinderen in nood

Wijnegem -

Onlangs opende in Wijnegem – Shop Eat Enjoy een volledig lege Geefwinkel, met als doel om deze winkel op één week tijd volledig te vullen voor behoeftigen. Dat is meer dan aardig gelukt.

“Aan klanten werd gevraagd om tweedehandskleding voor kinderen tot 14 jaar en speelgoed binnen te brengen en we vroegen ook aan de uitbaters van onze winkels om goederen binnen te brengen”, vertelt manager Katrien Geysen.

“De reacties waren hartverwarmend Er werden ontzettend veel spullen binnengebracht en de winkel werd daarom dag na dag voller. Intussen is de actie voorbij en e winkel volledig gevuld met gedoneerde kleding en speelgoed.”

Omdat ook heel wat retailers kleding schonken liggen er naast tweedehandskleding ook veel nieuwe kledingstukken in de geefwinkel. Zo schonk AS Adventure bijvoorbeeld hele mooie jassen en speelgoedwinkel FOX bezorgde heel wat nieuwe gezelschapsspelletjes.

CKG’s

Alle goederen worden de komende dagen geschonken aan verschillende vzw’s en Centra voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning die werken met kinderen in een moeilijke thuissituatie.

“Wijnegem – Shop Eat Enjoy doneert wel vaker aan verschillende goede doelen, maar dit is de eerste keer dat we inspanningen van onze bezoekers én retailers bundelen, om zo verschillende vzw’s en ckg’s te ondersteunen. Het doet ons dan ook heel veel plezier dat we daar in geslaagd zijn en wij wensen iedereen die goederen gedoneerd heeft heel erg te bedanken”, blikt Katrien Geysen terug op de succesvolle solidariteitsactie. actie. (jaa)

Voor...© RR

… en na.© RR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners