Pukkelpop dag 3/Papa Roach *** Kiewit, Belgie -17/08/2018 Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews
Volledig scherm
Pukkelpop dag 3/Papa Roach *** Kiewit, Belgie -17/08/2018 Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

Papa Roach: punkrock op designersloefkes

FesitvalsToegegeven, wij hebben een stevig boontje voor Jacoby Shaddix en z'n kompanen van de Amerikaanse punkrockband Papa Roach. Dat ze vrijdag een plekje kregen op de main stage van Pukkelpop, leek dan ook niet meer dan terecht.

2 reacties

  • Maaike Codde

    6 jaar geleden
    Dat jullie nu muziek vergelijken met iemand zijn schoenen zegt heel veel over jullie journalistiek. Liever een band die groeit dan elke keer hetzelfde album dat uitgebracht wordt. Lekker eentonig nietwaar? En met zo een kort tijdsslot kan je moeilijk heel je repertoire spelen.
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Ik dacht dat het nu metal was. Heb in de tijd hun tweede album Infest gekocht. Daarna ging het bergaf, zoals zovele bands die een succesplaat uitbrengen maar dan de softe tour opgaan.
  1. Zo kan het dus ook: jonge garde verdient geld aan Pukkelpop door bagage van festivalgangers te dragen

    Zo kan het dus ook: jonge garde verdient geld aan Pukkelpop door bagage van festival­gan­gers te dragen

    Net van de trein gestapt, of gedropt aan de Kiss & Ride. Met die veel te grote tent, ettelijke liters Cara-pils en blikken ravioli. Slechts één etappe verwijderd van het festivalterrein, maar wat voor eentje. Eerst moeten de bezoekers van Pukkelpop nog te voet de Kempische Steenweg afwandelen, om zo hun spullen op het campingterrein te droppen. Voor heel wat feestbeesten een té grote opdracht, en dat is ook de plaatselijke jeugd niet ontgaan. Zij bieden zich aan als bagagedragers, en kunnen zo hun eigen bankrekening spijzen.
  2. Crevits: “Subsidies Pukkelpop worden stopgezet en niet uitbetaald tot onderzoek van parket is afgerond”
    Play
    240

    Crevits: “Subsidies Pukkelpop worden stopgezet en niet uitbetaald tot onderzoek van parket is afgerond”

    Het parket van Limburg opent een onderzoek naar mogelijke onregelmatigheden bij de ­bedrijven rond Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine. Dit na een artikel van de satirische website 't Scheldt waarin sprake is van verduistering en belangenvermenging. Pieter Strauven, woordvoerder van het parket Limburg, bevestigt aan HLN LIVE dat er een opsporingsonderzoek is gestart. Vlaams minister Hilde Crevits (CD&V) heeft in de commissie Economie vanochtend laten weten dat de subsidies aan Pukkelpop worden stopgezet en niet uitbetaald tot het onderzoek is afgerond.