De Lilse Bergen in het Kempische Gierle (Lille).
Volledig scherm
De Lilse Bergen in het Kempische Gierle (Lille). © Photo News

IN KAART: hier kan je vanmiddag al (gratis) zwemmen in openlucht

BinnenlandHet zal je niet ontgaan zijn: het is prachtig weer vandaag. Vanmiddag nog geen plannen? Dan kan je misschien naar een ligweide of een strand trekken en een frisse duik nemen in een zwemvijver. Deze plekken zijn vanmiddag al geopend.

11 reacties

  • Lorea Del Rio

    6 jaar geleden
    Antarctica is top. Wel opletten voor de witte beren.
  • William Helsen

    6 jaar geleden
    Galderse meren Breda en het kan nog naakt ook.
  • Jean-pierre Venken

    6 jaar geleden
    Deze namiddag moet ik gaan werken, geen tijd te gaan zwemmen.dat isvoor de gelukkige die vrij hebben en de doppersDue kunnen nu gaan zwemmen, ik zal wel werken, wie isnu de gek!!
  • Luc Vdm

    6 jaar geleden
    Denk je dat buiten zwemmen echt zoveel beter Is dan binnen ? Binnen Is nog chloor int water maar buiten? Denk het niet
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Aan het Donkmeer (nieuwdonk) kan je dat ook..
  1. Verleng de levensduur van je e-bike: dit betaal je voor een nieuwe transmissie en een onderhoud
    HLN Shop

    Verleng de levensduur van je e-bike: dit betaal je voor een nieuwe transmis­sie en een onderhoud

    Een elektrische fiets vergt vaak een flinke investering. Aan het einde van de rit kom je echter wel eens goedkoper uit met een wat duurder model, aangezien je daar langer profijt van hebt. Door slim te kopen, vermijd je bovendien extra kosten voor onderhoud en herstellingen. Hoeveel kilometer kan je doorgaans afleggen met een e-bike? Wanneer dringt een onderhoudsbeurt zich op? En welke kostprijs moet je daarvoor incalculeren? HLN Shop fietst door de antwoorden.
  2. Naar elkaar zwaaien, nummers uitwisselen en twerkcompetities: rechtstreeks portaal tussen New York en Dublin is ware trekpleister (maar soms loopt het ook mis)

    Naar elkaar zwaaien, nummers uitwisse­len en twerkcompe­ti­ties: recht­streeks portaal tussen New York en Dublin is ware trekpleis­ter (maar soms loopt het ook mis)

    24 uur per dag live in contact staan met mensen die 5.000 kilometer verderop leven. Dat is het concept van The Portal, een technologisch kunstwerk dat Dublin en New York met elkaar verbindt. Toevallige voorbijgangers krijgen de kans om naar elkaar te zwaaien, meer flirterige types twerken en wisselen nummers uit. In een mum van tijd is de spitsvondige creatie uitgegroeid tot een ware trekpleister, maar soms loopt het ook mis. Zo liet een Ier op het grote scherm een foto zien van het traumatische moment waarop het tweede vliegtuig zich in de WTC-toren boorde. Een vrouw moest ook al opgepakt worden omdat ze haar kleren uitdeed.