EPA
Volledig scherm
© EPA

"Apple is klaar om de Mac te dumpen"

Apple zal in de toekomst zijn hele Mac-gamma vervangen door iPads. Dat voorspelt John C. Dvorak, gevierd columnist bij PCMag.com. Niet voor het eerst, overigens: "Ik zal er weer veel haatmail voor krijgen, maar mijn bedenking is ingegeven door Apples recentste reclamespot voor de iPad Pro", schrijft Dvorak.

21 reacties

  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    De Mac wordt veelvuldig gebruikt door muziekproducers omdat hij krachtig en betrouwbaar is. Wat niet kan gezegd worden van een pc met Windows. Hopelijk verdwijnt hij dus niet.
  • Patrick Coulier

    6 jaar geleden
    John C. Dvorak heeft al een heel lang spoor van uitgekraamde stommiteiten over de Mac achter zich. Waarom zouden we er deze keer wat geloof aan hechten? En als je echt goed met een Mac kan werken, dan heeft die onhandige en lompe Windows-PC rap afgedaan hoor. De Mac werkt gewoon. In tegenstelling met die Windows PC waar het altijd wat is en je kostbare tijd verliest met het onderhoud met van alles en nog wat ;-)
  • Ruben Vervenne

    6 jaar geleden
    Das wel ne goeie van die games de mijne draait toch alles van games
  • Jos Salsa

    6 jaar geleden
    Ik heb altijd opgekeken naar de Mac en veel verhalen over gehoord hoe gebruiksvriendelijk het was. En omdat ze ook nog mooi waren was ik er altijd wel stiekem jaloers op. Totdat ik er zelf een keer op het werk. Een MacBook Pro. Ik heb na een half jaar Windows erop laten zetten. Heb van die gebruiksvriendelijk niks gemerkt. Telkens zoeken zoeken zoeken.... Niks voor mij, dure mooi uitziende rommel
  • Joris Vanderaert

    6 jaar geleden
    Mac is achterhaald. Was beter voor bepaalde toepassingen maar al lang niet meer. Wel duurder. De markt krimpt en de marges van Apple ook. Weer valt op hoe weinig Applemannen van andere producten weten. Wie zijn Mac vergelijkt met de PC op het werk die weet niet wat hij doet. Mijn PC op het werk start ook 10 keer trager op dan mijn PC's thuis.