Kop-staartaanrijding in Massenhoven zorgt voor lange file op E313 richting Antwerpen

Zandhoven -

Op de E313 richting Antwerpen is donderdag een ongeval gebeurd ter hoogte van Massenhoven (Zandhoven). Drie wagens kwamen met elkaar in botsing. Het verkeer moet over de pechstrook passeren, wat zorgt voor lange files.

Het ongeval gebeurde rond 10.45 uur. In de staart van de file op de E313 kwamen volgens de eerste berichten een bestelwagen en twee wagens met elkaar in botsing. Twee inzittenden zouden daarbij gewond geraakt zijn en werden naar het ziekenhuis gebracht.

Door de afhandeling van het ongeval moest de federale wegpolitie tijdelijk beide rijstroken afsluiten. Het verkeer moest er passeren over de pechstrook, wat zich al snel liet voelen op de weg. Er staat een lange file voor het verkeer richting Antwerpen. In de staart van de file gebeurde bovendien een (kleiner) ongeval ter hoogte van Herentals-West.

Het Vlaams Verkeerscentrum raadt het verkeer op lange afstand, van Hasselt naar Gent, dan ook aan om te rijden via Brussel. Om 12.15 uur was het ongeval in Massenhoven wel afgehandeld en kon de rijbaan er weer worden vrijgegeven.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

 (jtp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen