Davo Puurs - Moldavo B

Eerste Provinciale Vrouwen Antwerpen

Moldavo B houdt de nul en blijft voor vijfde wedstrijd na elkaar zonder tegentreffers

De verdediging van Moldavo B staat goed. Het duel tussen Davo Puurs en Moldavo B eindigde op 0-3. Dat betekent dat Moldavo B erin geslaagd is om de nul te houden in vijf opeenvolgende wedstrijden.

Het bezoekende team kwam op voorsprong toen Laura Janssen scoorde na 24 minuten. Marie Kenis bracht in de 27ste minuut Moldavo B op 0-2. Charlyn Goovaerts (Davo Puurs) pakte een gele kaart in de 27ste minuut. De uitploeg vond het net nog een keer, deze keer via Zenna Herroelen in de 77ste minuut. Moldavo B heeft zeven overwinningen op rij behaald en is al zeven duels ongeslagen.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Davo Puurs één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Moldavo B vijf overwinningen heeft.

De volgende wedstrijd van Davo Puurs is op zaterdag 27 april om 12.30 uur uit tegen Brasschaat B. Moldavo B speelt op dezelfde dag om 10 uur thuis tegen Lille United.

DOELPUNTEN: 24' Janssen 0-1, 27' Kenis 0-2, 77' Herroelen 0-3.

GELE KAART: 27' Goovaerts (Davo Puurs).