De wagen vatte plots vuur
Volledig scherm
De wagen vatte plots vuur © Twitter

"Een ongewoon ongeluk": Tesla vat plots vuur

De Tesla van de Britse tv-regisseur Michael Morris barstte zaterdag zonder enige aanleiding in vlammen uit. Bij het ongeval vielen geen gewonden. Volgens Telsa gaat het om “een buitengewoon voorval”.

27 reacties

  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    De kleinste kortsluiting of overbelasting van een elektronisch component kan al vuur geven. Zo heb ik ook al plots een rookpluim uit een TFT monitor zien komen terwijl ie enkele seconden daarvoor nog perfect beeld gaf.
  • Hendrik Patyn

    6 jaar geleden
    Misschien een domme vraag, moogt ge dit blussen met uwen gewone brandblusser? Of bestaat de kans dat uw jaar komt recht te staan?
  • jan arnouts

    6 jaar geleden
    laats ons allen elektrisch rijden. zo wordt CO2 op een andere manier gevormd
  • roland arents

    6 jaar geleden
    Heb het ook meegemaakt met een gewone diesel in de jaren 90. De startmotor blijven draaien door fout in relais. Oververhitting en brand. Ik heb die gelukkig zelf kunnen blussen. En nu gaan we nog meer met hoge stroomsterktes om, dus het gevaar is wel toegenomen !
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Inderdaad veel 'buitengewone ongevallen' met Tesla. Een leiding van bvb remvloeistof te dicht tégen een warm element? Vergeet niet dat straatstenen ook gloeiend heet kunnen zijn (en geen ventilatie na autorit...). Blijkbaar doen de Europese autobouwers het een stuk beter...