© evdw

© evdw

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Schepenen bezoeken ruwbouw Kievitjes

Jeugdschepen Nabilla Ait Daoud en districtschepen Nathalie Aertssen bezochten zaterdag de ruwbouwwerf van chirogroep Kievitjes. Tijdens de Open Werven Dag van 5 november nodigt de chirogroep iedereen uit om ook een kijkje te komen nemen.

Erik Vandewalle

Volgend jaar viert de Zandvlietse jeugdbeweging haar vijftigste verjaardag. De oude en verkrotte lokalen van een halve eeuw geleden, behoren tegen september 2018 definitief tot het verleden.

Om heel het bouwproject in goede banen te leiden, werd de vzw Kievitjes opgericht. “De nieuwe voldoen aan de strengste normen qua luchtkwaliteit, vochtigheid en veiligheid”, zeggen Zander Vliegen en Niels Jongenelen.

Omdat schepen Nabilla Ait Daoud (N-VA) en districtsschepen Nathalie Aertssen (sp.a) tijdens de komende Open Werven Dag niet op de chirowerf kunnen zijn, nodigde de vzw de twee politici zaterdag uit voor een rondleiding.

Op de Open Werven Dag van zondag 5 november is iedereen welkom tussen 14u en 17u om een kijkje te nemen tijdens een Ruwbouw Drink. Info : www.kievitjes.be en www.facebook.com/hetkievitsnest

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER