Phlips Lightning in Turnhout.
Volledig scherm
Phlips Lightning in Turnhout. © Maria De La Cruz Moreno

Werknemers kamperen voor bedrijf om als eerste ontslag te krijgen

Bij Philips Lightning in Turnhout hebben de voorbije dagen personeelsleden voor de bedrijfspoort gekampeerd zodat ze zeker deel zouden uitmaken van de aangekondigde afvloeiingen. Dat schrijven de Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad en De Standaard vandaag.

93 reacties

  • Rudi Meir

    6 jaar geleden
    Wat heeft dit in godsnaam met de NVA te maken!?? Bij Phillips in Turnhout maakt men voorlopig nog de laatste gloeilampen terwijl de wereld overgeschakeld naar LED.
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Consument wil alles goedkoper maar wil steeds ook meer loon. Bedrijven die dus willen concurreren moeten wel uitwijken naar lage loon landen waar de sociale bijdragen véél lager liggen dan hier. Of willen de werknemers dat bedrijven geen winst meer mogen maken? Daarna komen bleiten dat het bedrijf sluit.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Ik ga tenten verkopen. Kamperen om je kinderen in een school te krijgen, kamperen om ontslag te krijgen. Kamperen omdat er een vedette ergens zou kunnen zijn. Het wordt winstgevend.
  • D. Janssens

    6 jaar geleden
    Dat zegt iets over het management die incompetent is om meer werk te creeren. Besparen moet je alleen in de politiek doen, bedrijven moeten investeren om vooruit te kunnen. Zielig dat onze led lampen hier niet gemaakt worden, wetende dat het gele gevaar loert...
  • Suzie Vanhouten

    6 jaar geleden
    Stem op nva die maken alles beter heb ik gehoord. Tzijn de linkse sossen die de wereld wil zien branden.