Anke Van dermeersch
Volledig scherm
PREMIUM
Anke Van dermeersch © Johan Martens

Vlaams Belang-politica Anke Van dermeersch schrijft ophefmakend boek: "Herman De Croo wilde mij koppelen aan prins Laurent"

Sinds ze voor Vlaams Belang koos, blijven de invitaties voor BV-feestjes weg en weigeren sommige politici Anke Van dermeersch (45) een hand te geven. Toch beklaagt de ex-Miss België het zich niet dat ze al 15 jaar dé vertrouwelinge is van Filip Dewinter. Dat valt te lezen in haar nieuwe boek, waarin vooral een sappige onthulling over prins Laurent (54) en Herman De Croo (80) de aandacht trekt. Ze vertelt er deze week uitgebreid en onomwonden over in Dag Allemaal. 

25 reacties

  • Nancy Banken - Clerinx

    6 jaar geleden
    Iemand die veel heeft mee gemaakt. Wat niet direct betekent in de belangstelling staan. Hoe men reageert zegt alweer genoeg. Zij wil zeggen dat wij vrouwen evenveel rechten hebben als de mannen. Dat wij niet toegeven aan geloof. Koran... orthodoxe joden! Moslim! Wetten die je thuis oplegt on jou gezin niet daarbuiten.
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Supervrouw dus
  • Martine Rochtus

    6 jaar geleden
    Ze is trouw gebleven aan haar partij ..das top!!
  • William Beausoleil

    6 jaar geleden
    Anke en Filip hebben reeds jàààren een relatie, so what ? Waarom mag de goegemeente niet weten wat de geïnformeerde burger weet ?
  • Willy CAUBERGS

    6 jaar geleden
    André Van der Poorten bij de vrt hebben alleen rood en groen.een exclusief contract gisteren werd bij van gils nog maar eens voorzitster van groen opgevoerd ze heeft daar zogezegd veel komen ...... niets dus! Onze openbare omroep zou neutraal moeten zijn ..... maar is al jaar en dag de spreekbuis van rood en groen !!! Zeker geen Vlaams belang in de studio is daar het motto !!