Borgerhoff
Volledig scherm
PREMIUM
© Borgerhoff

Ook Pat Krimson pakt uit met WK-lied: "Natalia’s poging? Vind het niet geslaagd, Sorry!"

Komt het - officieuze - WK-lied van Natalia (37)? Zij geniet in elk geval de volle steun van Qmusic. En dat stemt Patrick Claesen (53) ontevreden. "Ík heb de perfecte song klaar", zegt hij deze week in Dag Allemaal. "Maar wie gaat díe nu nog draaien?’"

4 reacties

  • Sara Peeters

    6 jaar geleden
    Pat alles wat je maakt is goed, inderdaad dat van Natalia doet me ook denken aan Shakira, waka waka. Laat maar komen Patje ik denk wel dat ze het gaan draaien.
  • domien deschutter

    6 jaar geleden
    go pat!!
  • David Aerts

    6 jaar geleden
    Go Patje!!
  • Jean Emare

    6 jaar geleden
    En hij zal allicht gelijk hebben. Had btw ook naar het euro moeten gaan destijds.
  1. Mogelijk fataal voor je hond of kat: welke voeding mag je nóóit met je huisdier delen?
    HLN Shop

    Mogelijk fataal voor je hond of kat: welke voeding mag je nóóit met je huisdier delen?

    Een hond die smekend naar je opkijkt terwijl je aan het eten bent, of een kat die zich behaaglijk op je schoot vlijt zodra je een koekje pakt: huisdieren weten hoe ze ons moeten verleiden voor een hapje van ons eten. Maar hoe veilig is het eigenlijk om ze te laten meesnoepen? En welke voeding kun je maar beter ver bij ze vandaan houden? HLN Shop overloopt welke hapjes schadelijk zijn voor je huisdier.
  2. Achter de schermen bij de stemming van het Songfestival: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”
    PREMIUM
    Muziek

    Achter de schermen bij de stemming van het Songfesti­val: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”

    Dat douze points krijgen synoniem staat met nagelbijten en stomverbaasde gezichten, merkt u tijdens het Songfestival. Volgende week gaat de liedjeswedstrijd opnieuw van start, in het Zweedse Malmö. Onze kandidaat Mustii hoopt met ‘Before The Party’s Over’ te overtuigen, Nederland stuurt Joost Klein en zijn ‘Europapa’ de arena in. Maar hoe haalbaar is het voor twee kleine garnalen om überhaupt punten te krijgen? Stemmen bepaalde landen alleen op elkaar? Of erger nog: proberen enkele naties vlakaf de boel te belazeren? Wij vroegen het aan Songfestivalkenners André Vermeulen en Jasper Van Biesen. “Sommige landen zullen elkaar nooit de hoogste score gunnen.”