REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Boete van 400 euro voor passagier die appel opspaart voor later

Crystal Tadlock was op de terugweg van Parijs naar de VS, toen de douane haar met verstomming sloeg. Net voor de landing van haar vlucht met Delta Air Lines kregen de passagiers nog een appel aangeboden. Die wou de vrouw uit Colorado voor later bewaren. Een beslissing die haar meer dan 400 euro kan kosten.

26 reacties

  • johanneke li

    6 jaar geleden
    tja, een overijverige diender zal al vlug boetes teveel uitschrijven! idd overdreven. langs andere kant, dat plasticje had ze mogelijks zelf rond de appel gedaan om het te laten lijken dat het van het vliegtuig kwam, maar eigenlijk niet. het is spijtig genoeg wikken en wegen tussen het opsporen van echte criminelen en per ongeluk bestraffen van onwetende/onvoorzichtige burgers. de politie heeft hierin geen gemakkelijke taak.
  • Jean West

    6 jaar geleden
    Als je naar de USA vliegt en sommige andere landen weet je dat je voedsel moet aangeven. Als ze dit gewoon op haar kaart had ingevuld was er niets gebeurt.
  • Hans Plas

    6 jaar geleden
    Die amerikaantjes kunnen nog wat leren van ons. Alles toelaten tenzij het er echt over is.
  • Theo Schuermans

    6 jaar geleden
    Ja, die appel zou zo wel eens kunnen ontploffen hé, muggenzifters. Dan had die maatschappij moeten zeggen dat ze die onmiddelijk moest opeten en niet achteraf de vrouw een boete geven voor een appel.
  • mieke jansens

    6 jaar geleden
    jawadde