De jonge Berre opent dit jaar de Lokerse Feesten© Lokerse Feesten

Organisatoren maken zeven nieuwe namen bekend: Berre mag Lokerse Feesten openen

Lokeren -

De plaatsen op de podia van de 49ste editie van de Lokerse Feesten worden steeds schaarser. Vrijdagochtend maakten de organisatoren acht nieuwe namen bekend die tussen 2 en 11 augustus naar de Grote Kaai zullen afzakken.

Ivan Elegeert

Op het grote podium maken Trentmöller, The Damned, The Selecter en Berre hun opwachting. In Club Stu Bru worden Loverman, Chibi Ichigo, Aili en Absolute Body Control aan de line-up toegevoegd.

De jonge Berre mag op vrijdag 2 augustus het Lokerse stadsfestival openen. Berre bouwde zijn internationale bekendheid op via zijn filmpjes op TikTok en scoorde met zijn debuutsingle Say My Name meteen een hit. Nu heeft hij een heel show in elkaar gestoken die hij voor het eerst in Lokeren brengt. Na hem komen Pommelien Thijs, Clouseau 40 en Regi Live de openingsavond rond maken.

LEES OOK. Affiche Lokerse Feesten loopt stilaan vol: weer 25 nieuwe namen gelost

“Op zondag 4 augustus hadden we al headliners Front 242 en Sisters of Mercyal”, zegt woordvoerder Steven Latré. “Die affiche wordt nu aangevuld met met punk- en skalegendes The Damned en The Selecter met Belgische synth wave pioniers Absolute Body Control die op het indoor podium zullen spelen. En Chibi Ichigo vervoegt de line-up van de slotdag 11 augustus met onder meer Oscar and theWolf, Anne-Marie, Froukje en natuurlijk Joost Klein. De dagtickets voor deze slotavond vliegen letterlijk de deur uit.”

Tickets zijn te koop via www.lokersefeesten.be.

LEES OOK. “Hij zal meer uit zijn carrière halen dan als hij wél had gezongen”: hoe Joost Klein de morele winnaar van het Eurovisiesongfestival werd

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER