Jan Bakelants.
Volledig scherm
Jan Bakelants. © TDW

Koers kort 22/03: Keukeleire past voor de E3 Harelbeke - Bakelants maakt na vijf maanden comeback: "Voorbeeld Valverde volgen"

0 reacties

  1. “Hij salueerde als Sinterklaas. Dat vergeet ik nooit”: ‘Wuyts & Vlaeminck’ maakt eindbalans van het wielervoorjaar op

    “Hij salueerde als Sinter­klaas. Dat vergeet ik nooit”: ‘Wuyts & Vlaeminck’ maakt eindbalans van het wielervoor­jaar op

    Nu het voorjaar erop zit, blikt onze wielerpodcast ‘Wuyts & Vlaeminck’ terug op de voorbije weken en maanden. Met enkele evidente maar pertinente vragen, uitvoerig besproken door host Stijn Vlaeminck, HLN-analist Michel Wuyts en Sep Vanmarcke, Nathan Van Hooydonck, Greg Van Avermaet en Jan Bakelants. Mathieu van der Poel of Tadej Pogacar als renner van het voorjaar? Wat was hét moment uit de reeks Omloop tot Luik? En van wie of wat hadden ze meer verwacht? “Als je ziet hoe ze vroeger met furore uitblonken op die kasseien... Dan doet dit nu pijn aan de ogen.”
  2. INTERVIEW. Bondscoach Vanthourenhout laat in zijn kaarten kijken voor Spelen (en WK en EK): “Ik wil Philipsen en Vermeersch tegen zichzelf beschermen”
    PREMIUM

    INTERVIEW. Bondscoach Vanthouren­hout laat in zijn kaarten kijken voor Spelen (en WK en EK): “Ik wil Philipsen en Vermeersch tegen zichzelf beschermen”

    Mic drop. Het doek over het (klassieke) voorjaar is gevallen. Tijd, tussen alle koersgeweld door, voor een spelletje pingpong met bondscoach Sven Vanthourenhout, zwoegend op zijn olympisch huiswerk. Waarbij de bal plots met topspin lijkt te worden geraakt. Want hey, hebben we daar niet hèt kwartet voor Parijs beet? “Geen commentaar. (lacht) Ik heb zeven namen in mijn hoofd zitten.” En wie was eigenlijk zijn Belg van het voorjaar?