“Het zijn viezeriken die zelfs hun eigen kinderen sturen”: topdarter Michael van Gerwen niet blij met handtekeningenjagers

Een video van Gerwyn Price die een handtekeningenjager de les spelt. Het maakte wat los in de dartswereld. Ook Michael van Gerwen werd gefilmd door dezelfde man op exact dezelfde plek. De Nederlander vindt het allesbehalve hoe dergelijke mensen te werk gaan.

Vincent Van Genechten

“Er staan regelmatig mensen te wachten die ons vragen om onze handtekening op bepaalde producten te zetten. Die willen ze dan online voor veel geld verkopen. Ze filmen het ook stiekem zodat ze het bewijs hebben dat de handtekeningen wel degelijk van ons zijn”, aldus de Nederlander bij Sportnieuws.

De drievoudige wereldkampioen begreep dus de reactie van zijn rivaal Price. “Ik ben zo blij dat dit is gepost”, had The Iceman op Instagram geschreven. “Deze mensen zijn de reden dat we niets handtekenen en zijn de mensen die het verpesten voor de echte dartsfans. Wat je niet ziet, zijn handen en tassen vol merchandise, en deze man filmt met een camera in zijn bril, wat de spelers niet weten. Dit laat zien wat voor soort mensen het zijn.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Ach, ondertussen kennen we die mensen wel”, vervolgde Van Gerwen zijn betoog. “Het zijn zo’n viezeriken dat ze zelfs hun eigen kinderen sturen om een handtekening te vragen, ze kennen geen schroom. Ze weten ook dat het veel moeilijker is om nee te zeggen tegen een kind dat om een handtekening komt vragen. Het is verwerpelijk wat ze doen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer