Tijdens haar vorige clubtour verkocht Pommelien Thijs alle 26 shows uit
Jokko

Pommelien Thijs staat volgend jaar 4 dagen op rij in AB: "Vreselijk spannend"

Zangeres Pommelien Thijs staat volgend jaar 4 dagen op rij in de Brusselse concertzaal Ancienne Belgique met haar nieuwe clubtour. Het is een vervolg op haar ‘Entertainment clubtour’ waarmee ze dit jaar door België en Nederland trok. “Het smaakte naar meer, veel meer”, vertelt ze. 

26 volledig uitverkochte shows. Zo zag de ‘Entertainment clubtour’ van Pommelien Thijs er dit jaar uit. “Het smaakte naar meer”, vertelt ze in ‘Goeiemorgen Morgen!’ op Radio2. “Ook al is optreden in combinatie met mijn acteerwerk vermoeiend, ik krijg er enorm veel energie van.”

Bekijk het interview met Pommelien Thijs in 'Goeiemorgen morgen!'

Videospeler inladen...

Daarom komt er een vervolg: de ‘Meer entertainment tour’. Daarmee trekt ze volgend jaar door België en Nederland. Van 29 april tot en met 2 mei staat ze ook viermaal op rij in de Brusselse concertzaal Ancienne Belgique. “Dat vind ik superspannend. We beginnen met 4 concerten, maar stel dat er meer zouden komen, zou ik dat niet erg vinden.”

Nieuwe muziek van Pommelien komt er voorlopig nog niet aan. “Ik zit wel veel in de studio, maar een nieuw album is er nog niet. Als we een nieuw nummer maken, dan hoor je dat meteen tijdens mijn concerten. Ik vind het fijn om nieuwe muziek daar uit te testen.” 

Meest gelezen