Deze programma’s mag u niet missen op 26 mei

Als u niet naar Cristiano Ronaldo en Mo Salah wil kijken in de finale van de Champions League, kan u terecht bij Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in ‘Titanic’ of bij Ed Sheeran en Sam Smith die concerten geven.

km/rdc

1) ‘Titanic’: oceaanreus versus ijsberg

© AP

Iedereen weet ondertussen hoe het afloopt, dus de spanning zal voor veel kijkers weggeëbd zijn. Maar al is de prent van grootmeester James Cameron ondertussen meer dan 20 jaar oud, het verhaal over de bekende scheepsramp blijft groots en meeslepend. ‘Titanic’ - momenteel op twee in het lijstje met meest lucratieve films aller tijden, na ‘Avatar’ van diezelfde Cameron - bracht meer dan 2 miljard dollar op en had een budget van 200 miljoen dollar, tweemaal zoveel als het echte luxeschip kostte.

VTM, 20.40 uur

2) The Biggest Weekend: Ed Sheeran versus Sam Smith versus Noel Gallagher

© Photo News

BBC Radio organiseert onder de noemer The Biggest Weekend het grootste (bijna) gratis muziekfestival van Europa. Deze avond om 19.45 uur kan u het concert van de populaire Ed Sheeran in het Singleton Park in Swansea bekijken op BBC1. Op BBC2 begint Sam Smith eraan om 22 uur en een uur later volgt Noel Gallagher.

BBC1, 19.45 uur / BBC2, 22 uur

3) Finale Champions League: Real Madrid versus Liverpool

© AFP

Real Madrid - met o.a. Cristiano Ronaldo en Gareth Bale in de rangen - kan voor de derde keer op rij de kampioen der kampioenen worden. De laatste keer dat ze de finale verloren, was in 1981 tegen… Liverpool. De ploeg van goalgetter Mo Salah en co is vanavond opnieuw de tegenstander. Trekt de Koninklijke uit Madrid het laken en de Beker met de Grote Oren opnieuw naar zich toe of gaan ze Klopp krijgen?

Q2, 20.10 uur

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer