© Fotomontage GVA

Debuut op 28-jarige leeftijd? Bondscoach Stanley Menzo neemt Gyrano Kerk op in voorselectie Suriname

Gyrano Kerk, die door Antwerp gehuurd wordt van het Russische Lokomotiv Moskou, maakt binnenkort mogelijk zijn debuut voor Suriname. De aanvaller van de Great Old zit in de ruime voorselectie voor de interlands tegen Saint Vincent & the Grenadines en Anguilla.

Dennis Rosiers

Gyrano Kerk (28) komt de laatste weken bij Antwerp weer vaker aan spelen toe. Zo begon de huurling aan de bekerfinale tegen Union. Tegen Cercle Brugge maakte Kerk afgelopen zondag de negentig minuten vol en tekende hij de enige Antwerpse treffer aan (1-2).

Mogelijk volgt weldra een nieuwe mijlpaal voor de aanvaller. Kerk werd door bondscoach Stanley Menzo voor het eerst opgenomen in de ruime voorselectie van Suriname voor twee WK-kwalificatiewedstrijden. Op 5 juni speelt Suriname voor eigen volk tegen Saint Vincent & the Grenadines, drie dagen later volgt de uitwedstrijd bij Anguilla. De kans bestaat dat Kerk tijdens deze interlandperiode zijn debuut als international mag vieren.

Kerk kwam dit seizoen 42 keer in actie voor Antwerp, veelal als invaller. Daarin scoorde de aanvaller vier keer en leverde hij twee assists af. Aan het einde van het seizoen loopt de uitleenbeurt bij de Great Old af en keert Kerk in pricipe terug naar Lokomotiv Moskou.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.