Kleine Florian was erg bang dat hij zijn papa zou verliezen in het ziekenhuis: “Ik heb een steentje in mijn piemeltje”

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Florian bracht een bezoekje aan zijn papa, die met nierstenen op de spoedafdeling was beland en was zwaar onder de indruk van wat hij zag. “Dat is normaal, want ik heb ook zwaar gereageerd”, vertrouwde zijn mama haar echtgenoot toe. “Hij hoorde de paniek in mijn stem, dat ik over mijn toeren was, en dan is hij ook beginnen huilen.”

pjv

Bart ging ’s ochtends fietsen met zijn vrienden, maar schreeuwt het plots uit van de pijn. Het was onmiddellijk gedaan met fietsen en Bart belandt op de spoedafdeling van het UZ Leuven. Terwijl hij vergaat van de pijn en te horen krijgt dat hij nierstenen heeft, kan hij alleen maar denken aan het familiekonijn dat ook last had van hetzelfde euvel.

Bart krijgt plots een aangenaam bezoekje van zijn zoontje Florian, waarmee hij erg close is. Het jongetje was zwaar onder de indruk omdat hij zijn papa in het ziekenhuisbed zag liggen. “Weet je wat ze denken dat ik aan de hand heb”, fluistert zijn papa hem toe. “Een steentje in mijn piemeltje.” Na het bezoekje aan zijn held, is Florian al een beetje opgemonterd als hij het ziekenhuis in zijn pyjama weer verlaat.

Spoed 27/7, elke maandag om 20u40 op Eén

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen