Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Slechtste resultaat in geschiedenis van CD&V: “Misschien hebben we onze ‘staatsbonminister’ te weinig uitgespeeld”
    PREMIUM

    Slechtste resultaat in geschiede­nis van CD&V: “Misschien hebben we onze ‘staatsbon­mi­nis­ter’ te weinig uitge­speeld”

    Geen podiumplek voor Sammy Mahdi en de zijnen. Waar de christendemocraten hadden gemikt op een derde plaats, lijken ze genoegen te moeten nemen met hooguit een vierde stek, ná rechtstreekse concurrent Vooruit. CD&Vierde dus, weliswaar met het slechtste resultaat ooit voor de katholieken. Volgens voormalig boegbeeld en oud-premier Yves Leterme heeft zijn partij te weinig durf en smoel getoond. Een analyse die sommigen in de zaal deelden: “We hebben bijvoorbeeld ook iets te weinig onze ‘staatsbonminister’ Vincent Van Peteghem uitgespeeld.”
  2. Sien (28) verloor haar man aan kanker, Celine (30) haar papa. Vandaag eren landbouwsters hen op Vaderdag: “Samen klinken op iedereen die we extra hard missen”
    PREMIUM

    Sien (28) verloor haar man aan kanker, Celine (30) haar papa. Vandaag eren landbouw­sters hen op Vaderdag: “Samen klinken op iedereen die we extra hard missen”

    Voor twee boerinnen uit Passendale is Vaderdag zondag net dat tikkeltje emotioneler. Sien (28) verloor vier jaar geleden – pas bevallen van een tweede kindje – haar man Ruben aan kanker, terwijl in 2023 de papa van Celine (30) stierf. Om die moeilijke dag toch positief te kunnen invullen, organiseren de twee hartsvriendinnen een fotozoektocht op hun twee boerderijen. “Vaderdag moet een warme ode aan papa en aan Ruben worden. Ik wil de laarzen van papa met bloemetjes vullen en bij ons plaatsen.”
    Passendale