Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Michel Wuyts over waanzinnige onderneming van Froome: "Het spreekt voor zich dat ongemak en ongeloof door hoofden suisden"

GiroDe aanval van Chris Froome van gisteren is ook Michel Wuyts natuurlijk niet ontgaan. In zijn wekelijkse column liet de commentator zijn licht schijnen over de prestatie van de Brit van Team Sky:

24 reacties

  • Riki De wilde

    6 jaar geleden
    Vragen kan je altijd stellen , zo kun je ook vragen stellen hoe het komt dat tom zonder moeite , als niet zuiver klimmer , ras klimmetjes kan volgen die een hele rit geen meter kop hebben gedaan . geef ieder het voordeel van de wijfel en tot er een andere waarheid is , proficiat froome
  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    Wuyts, "Ik had een gelijkaardige ontknoping in 1972 in gedachten". Mijne man toch: in 1972 toen was jij 14 jaar!
  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    Froome wint de Giro,en de velen die zich afvragen of dat allemaal wel zuiver is?die moeten zich tot de UCI wenden.want die zorgen voor de twijfel .maar misschien zoals zo vaak ,net voor de start van de Tour zal er een uitspraak komen.
  • Steven Vanmeert

    6 jaar geleden
    Een fenomeen als Merckx hoor ik zeggen? Die heeft ook een verleden. Benieuwd hoelang den Eddy nu gaat dwepen met de puffer om hem dan net als met Armstrong met de grond gelijk te maken. Zijn startbewijs was een schande,dat zou hij toch ook moeten vinden.
  • Luc Steenmans

    6 jaar geleden
    Ik word steeds ongemakkelijk als ik Wuyts hoor.... zelden zo iemand meegemaakt... jaren de koers volgen en nog steeds 0,0 voeling met de sport...