Younes Haidar (BRUZZ)

Toch nog tickets beschikbaar voor Koninklijke Serres in Laken

De Koninklijke Serres van Laken hebben onverwacht nog tickets beschikbaar. Het gaat om tijdsloten die in het systeem wel werden gereserveerd, maar niet betaald.

Het gaat om ruim vijfhonderd tickets in april. In mei zijn er nog 17 dagen met verschillende beschikbare tijdslots. "De tickets werden in het systeem gereserveerd, maar niet betaald, waardoor ze opnieuw zijn vrijgegeven", verklaart Lore Vandoorne, communicatieverantwoordelijke van het Koninklijk Paleis.

Vorige week donderdag startte de ticketverkoop voor de bezoeken aan de Koninklijke Serres van Laken. Bezoekers zaten massaal klaar om een ticket te kopen, zo blijkt, want wegens de grote interesse waren de servers van de website namelijk de eerste dag al overbelast.

Zoals elk jaar stellen de Koninklijke Serres in Laken de deuren een drietal weken open voor het publiek. De bezoekperiode van 2024 loopt nog tot en met 20 mei. Dit jaar werden bijkomende tijdslots toegevoegd. Die brachten de totale capaciteit op 148.000 personen, zo'n 37.000 bezoekers meer dan vorig jaar.

Meest gelezen