Bekijk de eerste beelden uit het langverwachte ‘Salamander 2’

Precies vijf jaar nadat Eén de bijzonder gesmaakte eerste reeks van ‘Salamander’ op de kijker losliet, start op 7 januari het langverwachte tweede seizoen. ‘Salamander 2’ belooft een bloedstollend verhaal te brengen met opnieuw Filip Peeters in de rol van hoofdinspecteur Gerardi. Ook Leah Thys, Wim Opbrouck, Koen Van Impe, Violet Braeckman en Tine Reymer zijn terug van weggeweest.

mrra

De eerste reeks van Salamander wist in 2013 twaalf weken lang gemiddeld 1,4 miljoen kijkers aan het scherm te kluisteren. Meer dan dertig landen kochten het programma over. Salamander was ook de eerste Vlaamse reeks die te zien was op BBC en Netflix. Hetzelfde succesvolle team heeft nu een vervolg klaarstaan. Scenarist Ward Hulselmans en regisseur Frank Van Mechelen werkten opnieuw samen voor het langverwachte tweede seizoen.

Ook in dit nieuwe thrillerverhaal speelt hoofdinspecteur Paul Gerardi de hoofdrol en raakt hij betrokken bij een complot op het allerhoogste niveau. Dit keer draait de samenzwering rond het bezit van diamantmijnen. Gerardi is er als enige van overtuigd dat de ontbonden groep Salamander daarbij betrokken is en start een onderzoek. Maar zo zet hij zijn leven en dat van zijn dochter op het spel.

‘Salamander 2’, elke zondag vanaf 7 januari om 21.35 uur op Eén.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer