Maandag 20 mei is het opnieuw kunst- en ambachtenmarkt, ook kinderen kunnen er hun artistiek talent tonen.© if

Kinderen mogen zelf kunst maken op Daknamse kunstmarkt

Daknam -

Daknam (Lokeren) wordt op maandag 20 mei opnieuw overrompeld voor de jaarlijkse Kunst- en ambachtenmarkt. De organisatoren roepen kinderen op om en zelf een kunstwerk te maken.

Ivan Elegeert

“Naast de vele ambachtslui en kunstenaars die op onze markt aan de slag zijn en/of er hun werk tentoonstellen, willen we ook een nieuw initiatief lanceren”, vertelt Tom Michiels van de organiserende Reynaertkring. Met‘Kunst aan de lijn’ willen de organisatoren zo veel mogelijk kindertekeningen verwerken in één groot kunstwerk. “De tekeningen mogen maximaal één A4 blad groot zijn. Het onderwerp is vrij. Het mag gaan over Daknam, over Reynaert de Vos, over een glaasje trappist of om het even welk ander thema”, vertelt Michiels.

De tekeningen kunnen worden bezorgd bij Tom Michiels, Reinaertdreef 27, 9160 Lokeren Daknam. Dat mag met de post, maar je mag het ook zelf in de Kunst aan de lijn-postbus komen stoppen. Die hangt vanaf 4 mei aan hetzelfde huis in Daknam. De tekeningen moeten voor 17 mei worden ingestuurd. Onder de deelnemers worden tien leuke prijzen verloot.

www.facebook.com/reynaertkring
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER