De over-leef-tocht is al een lange traditie.© Sylvain Liekens

Leef vzw rekent weer op tweeduizend feesters, fietsers en wandelaars

Ranst -

Voor de 34ste keer organiseert Leef vzw een wandel- en fietsdag. Vorige editie kwamen er tweeduizend deelnemers naar het evenement, de organisatoren hopen dit te evenaren.

Leef vzw biedt dag- en woonondersteuning aan ongeveer 80 volwassen personen met een verstandelijke beperking. De voorziening bevindt zich op de Herentalsebaan 15.

Voor de 34ste keer organiseert Leef vzw een wandel- en fietsdag op 26 mei voor alle belangstellenden. Naast het sportieve luik wordt er doorlopend kinderanimatie, eet- en drankgelegenheid geboden.

De wandelingen lopen over 6 en 15 kilometer. De kortste tocht is geschikt voor rolstoelen en kinderwagens. De ingeschreven wandelaars kunnen eveneens gratis deelnemen aan een fotozoektocht.

De fietsroutes rijden over 26, 42 en 64 kilometer.

Meedoen kost 5 euro, inclusief deelname aan de tombola. Kinderen onder de zes jaar betalen niets. Inschrijven kan je tussen 9 en 15 uur; aankomen voor 18 uur.

“We hopen net zoals vorig jaar opnieuw 2.000 mensen op ons terrein te begroeten, waaronder 800 wandel- en fietsdeelnemers”, klinkt het bij Leef vzw.

Alle info over deze over-leef-tocht op www.leefvzw.be

(kma)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners