Kalfort Puursica - KFC Katelijne

Derde Provinciale A Antwerpen

Bouwmeester maakt twee goals voor Kalfort Puursica in wedstrijd tegen KFC Katelijne

Kalfort Puursica won zondag de thuiswedstrijd tegen KFC Katelijne met 3-1.

Bron: RBFA app

Na een half uur nam Kalfort Puursica de leiding, toen Dennis De Backer scoorde. Direct na de rust bracht Lode Op De Beeck KFC Katelijne langszij. Glenn Bouwmeester bracht Kalfort Puursica in de 55ste minuut op voorsprong. Bouwmeester scoorde nog een keer in de 65ste minuut. Kalfort Puursica moest met tien man verder nadat Bouwmeester in de 89ste minuut van de scheidsrechter zijn tweede gele kaart ontving.

Kalfort Puursica heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl KFC Katelijne drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

DOELPUNTEN: 31' De Backer 1-0, 49' Op De Beeck 1-1, 55' Bouwmeester 2-1, 65' Bouwmeester 3-1.

GELE KAARTEN: 30' Op De Beeck (KFC Katelijne), 33' Bouwmeester (Kalfort Puursica), 41' De Voeght (Kalfort Puursica), 59' Bouwmeester (Kalfort Puursica), 87' Craenen (KFC Katelijne), 89' De Beusscher (KFC Katelijne), 89' Messiant (KFC Katelijne).

RODE KAART: 89' Bouwmeester (Kalfort Puursica).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.